Nieuws - artikel - verhaal:

Prime time: een goed woordje voor het getal 67

Het is niet uit vrije wil dat ik hier nu iets zal zeggen. De reden dat ik dit doe is het gevolg van het feit dat Marisca me in het voorwoord van haar proefschrift een taakje heeft opgedragen. Het is beslist niet de gewoonte dat in het voorwoord van een proefschrift aan anderen iets wordt opgedragen. Ik heb er ook andere proefschriften op nagekeken, maar nergens is dat het geval. In strijd met deze gewoonte heeft Marisca mij wel in het door haar geschreven voorwoord een opdracht gegeven. En wel: het doen van een goed woordje voor het getal 67.

  • CATEGORIEËN

  • TREFWOORDEN

  • Favorite numbers Kennis over dyscalculie Klok en tijd Lievelingsgetallen Numbers oefenen Rekenen Rekenonderwijs en -didactiek Tellen Urgenda voor het onderwijs

  • RECENT