Nieuws - artikel - verhaal:

Geen goede maatjes met getallen

“Ik ben open over mijn Dyscalculie, neem het gegiechel op de koop toe evenals de eindeloze enthousiastelingen met de heilige overtuiging dat zij het me wel bij kunnen brengen (beetje jammer) “Ik ben ik” en na mijn openheid ligt de lat nooit te hoog voor me en blijkt het altijd mee te vallen. Ik red het wel, altijd gedaan.

Mocht er behoefte zijn bij kinderen of ouders van kinderen met Dyscalculie, dan ben ik altijd bereid te vertellen over mijn ervaringen. Ik vind het belangrijk dat iedereen die hier mee te maken heeft, weet dat het een uitermate lastige, maar geen onoverkoombare hindernis is.”
Merel Verkerke is een pseudoniem

  • CATEGORIEËN

  • TREFWOORDEN

  • Favorite numbers Kennis over dyscalculie Klok en tijd Lievelingsgetallen Numbers oefenen Rekenen Rekenonderwijs en -didactiek Tellen Urgenda voor het onderwijs

  • RECENT